Projecten

19 december 2016 - 3FM Serious Request in Hotel Nassau

Het glazen huis van 3FM stond dit jaar in Breda. Daarom zijn er tal van acties gehouden om geld in te zamelen. Wij zijn op meerdere plekken betrokken geweest bij muzikale acties.
Zo stonden we in Hotel Nassau Breda voor de afterparty van een hardloopactie. 3FM DJ Wijnand Speelman opende de avond. 
We verzorgden hier geluid, licht, beeld en de dj.


7 oktober 2016 - KNVB Nederland - Wit Rusland

Voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal waren we gevraagd een stand te bouwen voor Disney Channel. 
We plaatsten een stand van truss, inclusief geprogrammeerd licht wat bij ieder goal begon te bewegen en te knipperen.
Daarnaast leverden we een bijpassende geluidsset en 2 46" schermen voor de scorestand en Disney promo.

We leveren deze stand voor alle wedstrijden van het Nederlands Elftal dit seizoen, die in de Kuip of Arena gespeeld gaan worden.
We danken Dr. Wooow en Disney Channel voor deze mooie opdracht.

  


30 augustus - Introductie iPabo Amsterdam - Theatercollege door Freek de Jonge

Voor de introductiedag voor toekomstig eerstejaars studenten van de iPabo Hogeschool in Amsterdam waren we gevraagd de techniek te leveren voor deze dag.
Tijdens de introductie werden de leerlingen toegsproken door niemand minder dan Freek de Jonge.

We leverden het podium, de verlichting de geluidstechniek en maakten video- en audio opnamens. 

  


27 & 28 augustus 2016 - Beach Bum Bonanza Breda

Dit jaar vond bij het Haveneiland in Breda het evenement Beach Bum Bonanza plaats. Twee dagen lang bezochten vele liefhebbers van Amerikaanse auto's dit unieke evenement.
Zaterdagavond trad de band Rhino Rino nog op in Pier 15. We waren verantwoordelijk voor de techniek voor zowel buiten als binnen.

    

15 & 16 juli 2016 - Big Rivers Festival Dordrecht

Ook dit jaar waren we door restaurant Otto e Mezzo uitgenodigd om de technische ondersteuning te bieden voor het Otto e Mezzo stage tijdens Big Rivers 2016.

We leverden met zusterbedrijf PTH het podium, licht- en geluidstechniek voor dit gezellige festival. Op ons podium stonden vrijdagavond onder andere OMG & Skeftum. Zaterdagavond stonden er wat bekendere bands zoals Les Djinns, Town of Saints, Christon en niemand minder dan Sue the Night. 

    

9 juli 2016 - Vieze Anita's Zomerparadijs

Anita goes outdoor! Na meerdere binnenedities was het op 9 juli tijd voor de tweede editie van Anita's Zomerparadijs. 850 gasten genoten van de geuren en kleuren van Anita's Paradijs.
Double Sound & Light leverden de complete techniek waaronder een carioide PA systeem voor 1000 man, een zeer uitgebreide lichtshow, materialen voor de aankleding, heel veel FX waaronder confetti/streamers, rook & CO2,  stroomvoorziening op het terrein en uiteraard de benodigde technici. De foto's zeggen genoeg toch?

   

26 juni 2016 - Wijkfestival Haagse Beemden

Zondag 26 juni vond het eerste wijkfestival Haagse Beemden plaats. Hier traden diverse lokale bandjes en koren op.
Wij leverden op diverse locaties de nodige technische ondersteuning.

  

11 juni 2016 - Surf & Turf Festival

Op 11 juni vond op het Haveneiland in Breda Surf & Turf Festival plaats. Dit nieuwe festival kent zijn oorsprong in de binnenedities bij Pier 15 waar wij ook bij betrokken zijn. 
Dit buitenfestival had meteen het eerste jaar een te gekke line-up met o.a. The Glücks, The Homesick, Iguana Death Cult & Night Beats. Double Sound & Light ontzorgde de hele techniek.
Podium te huur leverden de stage, wij leverden licht, geluid, personeel & stroomvoorziening op het gehele festival.

    

29 mei 2016 - Factorium Festival & Festival La Rosa Cultura

Ieder jaar vindt in de Factoriumtuin in Tilburg Factorium Festival plaats. Deze open dag wordt begeleidt door beginnende bands die in opleiding zijn op de Factorium muziekschool.
Double levert in samenwerking met zusterbedrijf Podium te huur de gehele techniek voor dit festival.
Dit jaar vond gelijktijdig ook festival La Rosa Cultura plaats op winkelcentrum Heyhoef in Tilburg. Dit festival had verschillende optredens staan van beginnende en gevorderde muzikanten en koren. Ook hier leverden we de volledige technische ondersteuning. Helaas zat het weer dit jaar minder goed mee.

    26 mei 2016 - opname Nuon Windenergie reclame i.o.v. Towelmedia

Donderdag 26 mei verzorgden we de versterking & opname van Demira & Sophie welke gebruikt gaat worden voor een reclame van Nuon. Midden in Flevoland tussen de windmolens een live optreden wat tevens gebruikt wordt als reclameshot. 
De stilte van de natuur, het geluid van draaiende windmolens en de bijzondere geluiden van Demira & Sophie zorgden voor een bijzonder samenspel. De video is hier te vinden: https://www.nuon.nl/voorop-in-wind/passie-voor.jsp 21 mei 2016 - Braderie Ypenburg

Zaterdag 21 mei verzorgden we de techniek voor de braderie op Winkelcentrum Ypenburg. Hier traden bandjes en dansscholen op.

7 mei 2016 - Surf & Turf Fest

Vrijdagavond fijn naar opkomend talent kijken, dat is wat Surf & Turf Fest organiseert. Dit keer met Telstar Sound Drone uit Denemarken & Passing Goat uit Breda.
Het genre varieert van garage- tot psychedelische rock. Double Sound & Light levert deze avonden de geluidsman inclusief de benodigde apparatuur.


30 april 2016 Vieze Anita @ Pier 15

Dat het weer een knalfeestje zou worden konden we al raden, maar toch blijft het ons steeds weer verrassen.
Vieze Anita vind meermaals per jaar plaats. Iedere editie ken't z'n thema. Wij leverden de volledige techniek inclusief JEM Glaciator voor het Soundmixshow effect!

  


27 april 2016 Koningsdag - Winkelcentrum Heksenwiel 

Met Koningsdag vinden natuurlijk tal van braderieën en evenementen plaats. Wij waren dit jaar weer te vinden op winkelcentrum Heksenwiel. 
Hier verzorgden we het geluid voor diverse bandjes, maar ook op het watertheater voor Ghislaine Dance Company. 

Tijdens 538 Koningsdag in Breda gaven Tiësto & Hardwell hun privé feestje in restaurant FRONT. Hier leverden we de nodige DJ Gear.

   

15 - 17 april 2016 - Eeterij op wielen Schoolakkerplein Breda

In het weekend van 15 t/m 17 april vond Eeterij op wielen weer plaats. Het was de derde keer dat dit evenement in Breda plaats vond. Ook dit keer leverden we een podium met verlichting, barverlichting en uiteraard het gehele geluidsyssteem over het evenemententerrein en bij het podium.

    

1 & 2 april 2016 - Goeie Vrijdag @ Pier 15, 50 jaar VANS & Onderstroom @ Club Solo

1 april was een drukke avond met o.a. Goeie vrijdag @ Pier 15 waar Gestapo Knalmusik een optreden verzorgde. Daarnaast waren we te vinden bij Club Solo voor een avondje rock. Onderstroom Breda nodigde dit maal Elefant (BE) & Silent Runners (NL) uit. Op 2 april vierde VANS hun 50e verjaardag in Pier 15. Hier leverden we geluid & licht. 

17 - 20 maart 2016 - Eeterij op wielen Ahoy Rotterdam

In het weekend van 17 t/m 20 maart vond in Rotterdam Ahoy foodtruckfestival Eeterij op wielen plaats. Uiteraard zijn we er ook deze editie weer bij voor de complete techniek.
Zo leverden we het podium, licht & geluid voor de mainstage, waar zaterdag o.a. The Voice finaliste MAAN op trad. Ook leverden we de audiotechniek voor de SoundTrek stage en verlichting voor de barren.

  

6 maart 2016 - D&S Project live @ Chassé Theater

Zondag 6 maart stond The D&Jazz Project in het Chassé Theater met Mete Erker & Jeroen van Vliet als gastartiesten. Wij waren erbij en verzorgden als vaste technici het licht en geluid.

Double Productions
Parallelweg 160
4816 KE Breda

Tel: +316 81720052
info@doubleproductions.nl


Algemene voorwaarden 2019