Verkoop & Installatie

Naast verhuur van apparatuur, kunt u bij ons ook terecht voor verkoop & installatie van geluid- en lichtapparatuur.
Denk hierbij aan een vaste geluidsinstallatie voor uw clubhuis, restaurant, bar of andere gelegenheid.

Wij adviseren onze klant allereerst door middel van een persoonlijk gesprek op locatie. Aan de hand van dit gesprek, maken wij vrijblijvend een plan van aanpak, met daarbij een passende offerte naar uw budget. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is namelijk zowel voor u, als voor ons zeer belangrijk.
Door de jarenlange ervaring, kunnen we voor iedere locatie een passend voorstel maken met een zo goed mogelijk resultaat.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken. Daarnaast kunnen we werken met bijvoorbeeld meerdere zones & draadloze systemen.

Projecten die wij onlangs hebben opgeleverd:

Skatepark Pier 15
In 2014 leverden we een vaste installatie voor het nieuwe skatepark Pier 15 in Breda.
Hier installeerden we 2 zones;
Zone 1 de skatehal waarin 6 Master Audio MD15ND hangen, aangestuurd door een SM3000.
Zone 2 de bar & ontvangstruimte waarin 4 Master Audio LN26 topkasten hangen. Deze worden ook passief aangestuurd door een DX500 versterker.
Foto's zijn hieronder te vinden.

Naast de vaste installatie voor Pier 15 binnen, bouwden we in 2015 ook een PA systeem, wat gebruikt wordt voor evenementen buiten, of als aanvulling voor de bar.
Deze bestaat uit een passieve luidsprekerset van EighteenSound met versterkers van Peavey.

Golfbaan de Schoot 
In 2015 leverden we ook een vaste installatie voor Golf & Country Course Sint Oedenrode. 
We installeerden eerst een nieuw systeem voor 2 buitenterrassen. Deze wordt in de meeste gevallen gebruikt voor achtergrondmuziek, maar leent zich ook voor prijsuitreikingen die er bij mooi weer plaatsvinden.
Na de installatie buiten, leverden we een maand later de installatie voor binnen. Hier installeerden we een gelijk systeem, maar gebruikten we de bestaande speakers die reeds in het pand aanwezig waren. De voor- en eindversterkers werden vernieuwd evenals de draadloze microfoon. 
Foto's zijn hieronder te vinden.

Heeft u vragen over één van bovenstaande projecten, of zou u graag eens advies inwinnen over een systeem voor uw gelegenheid?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

        

Double Productions
Parallelweg 160
4816 KE Breda

Tel: +316 81720052
info@doubleproductions.nl


Algemene voorwaarden 2019